Skip to content

Info Util

MODUL DE FOLOSIRE A SITEULUI SI DE COMUNICARE CU NOI
» Comenzile se fac personal la magazinul SALONUL MIRESEI ® din BUCURESTI, STR. LIPSCANI NR.59, sector 3, sau
la tel. 0722 371 155, 0722 370 006, 0766 210 749, 021 316 09 70 sau online la adresa office@casamiresei.ro
» Comanda trebuie sa contina : numarul de bucati si codul indicat in site. Deasemenea este necesar sa ne transmiteti: numele dvs, nr. de telefon, adresa de email si daca este cazul adresa la care poate fi expediata comanda. Livrarea comenzii se poate face la magazin sau prin curierat (plata transportului la destinatar). Dupa transmiterea comenzii este necesar sa achitati la banca (in contul comunicat de noi online) aprox. 30% din valoarea comenzii. Dupa finalizare se livreaza comanda si la livrare se achita restul.
PRECIZARI REFERITOARE LA ROCHIILE DE MIREASA
» Rochiile de mireasa se livreaza din magazin sau la comanda (la acelasi pret). O parte dintre ele se gasesc in magazin gata executate. La cererea clientului se pot executa modificari (incluse in pretul rochiei). Daca modelul respective este epuizat, se poate executa la comanda. O comanda dureaza intre 30 si 60 zile in functie de complexitatea modelului sau disponibilitatea materialului. Impreuna cu dvs. se stabileste culoarea, materialul, modelul, se iau masurile si se stabilesc probele in vederea finalizarii comenzii. Atunci cand se primeste comanda se achita un avans stabilit impreuna iar restul se achita pe parcurs sau la livrarea rochiei.
PRECIZARI REFERITOARE LA ACCESORII SI MARTURII
» Se stabileste codul produsului si numarul de bucati. Livrarea se face la comanda la magazin sau prin curierat. Comanda necesita achitarea unui avans de aprox. 30% din valoarea comenzii iar livrarea se face in aproximativ 4-5 zile lucratoare.
PRECIZARI REFERITOARE LA INVITATII DE NUNTA SI BOTEZ, PLICURI DE BANI SI PLACE CARDURI
» Comanda se poate face online. In magazinul nostru se pot viziona cataloage care contin toate modelele prezentate in site.
» Comanda trebuie sa contina: numarul de bucati, codul indicat in site, textul transmis integral, nepaginat (paginatia o facem noi), culoarea textului, numele dvs, numarul de telefon si eventual adresa la care trebuie expediata comanda (plata transportului la destinatar). Dupa primirea comenzii vom transmite un email cu paginatia textului in formatul invitatiei la care obligatoriu trebuie sa raspundeti si apoi urmeaza livrarea comenzii. Dupa primirea acceptului de tiparire, orice modificare a textului invitatiei nu este posibila.
PRETURI SI CONDITII DE LIVRARE
» In pagina site-ului este pretul invitatiei nepersonalizate (include TVA). La acesta se adauga personalizarea (scrierea textului) astfel:
• 0.50 lei-buc (include TVA), pentru invitatii de nunta si meniuri, indiferent de text, font si culoare
• 0.30 lei-buc (include TVA), pentru plicuri de bani si place carduri
• 1.50 lei-buc (include TVA), pentru fotografie (daca modelul include si fotografie)
» Invitatiile se livreaza neasamblate. Optional sa poate face asamblarea la pretul de 1.00 lei-buc
» Lvrarea se poate face la magazine sau prin curierat. Dupa transmiterea comenzii se achita la banca un avans de aprox. 30% din valoarea comenzii in contul comunicat de noi. Restul platii se face in momentul primirii comenzii.